Milwaukee 49560505

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Milwaukee Burghiu diamond pentru gaurire umeda/uscata 6 mm ¼" Hex (49560505)

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 299 lei!

79,62 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
constructii-mag.ro
 

Milwaukee Burghiu diamantat ¼″ gaurire umeda - uscata Ø6 mm, Milwaukee (49560505)

79,62 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolaj-mag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 79,62 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Milwaukee: Milwaukee Freza circulara

Milwaukee 48894714 Burghiu de la 13,57 RON Milwaukee 48894714 Makita D-07331 Burghiu de la 11,00 RON Makita D-07331 Makita D-07238 Burghiu de la 11,00 RON Makita D-07238 Makita D-15964 Burghiu de la 13,00 RON Makita D-15964
Descrierea produsului
Burghiu diamantat de 6 mm: Performanță și durabilitate pentru profesioniști. Burghiele diamantate și ferăstraiele cu role cu lama acoperită cu pulbere de diamant sunt extrem de utile pentru profesioniștii care efectuează lucrări de găurire în materiale foarte dure. Perforarea în materiale precum porțelanul, gresia porțelanată, gresia, gresia de piatră, fonta sau fibra de sticlă poate fi o provocare, în special cu uneltele tradiționale. Acesta este motivul pentru care burghiele diamantate de 6 mm au fost dezvoltate pentru a oferi performanțe și durată de viață excelente, chiar și în cele mai dure materiale. Caracteristicile produsului:
  1. Performanț și durată de viață excelente : burghiele diamantate de 6 mm au fost dezvoltate special pentru găurirea în materiale foarte dure. Datorită utilizării diamantului de înaltă calitate și a unei matrice de lipire brazată, aceste burghie asigură o durată de viață lungă și cea mai bună durabilitate.
  2. Utilizare minimă a apei : Spre deosebire de burghiele diamantate convenționale, burghiele diamantate de 6 mm necesită doar o cantitate limitată de apă. Este suficient să scufundați burghiul la începutul tăierii găurii și apoi la fiecare 5 secunde din durata tăierii. Acest lucru reduce la minimum consumul de apă.
  3. Găuri de nivelare : Executarea unei găuri plane și precise, fără zgârieturi pe perimetru, este posibilă cu burghiul diamantat de 6 mm. Datorită materialelor de înaltă calitate, aceste burghie asigură rezultate precise și plăcute din punct de vedere estetic.
  4. Durabilitate și ușurință în utilizare : Burghiele diamantate de 6 mm sunt fabricate dintr-un aliaj durabil care nu se îndoaie și nu se deformează cu ușurință. Găurile mari facilitează îndepărtarea materialului excavat, iar canelurile de ejecție curbate oferă o pârghie mai mare la îndepărtarea pepitelor bine înfipte.
  5. Versatilitate : burghiele diamantate de 6 mm pot fi utilizate atât cu polizoare unghiulare cu adaptor adecvat, cât și cu burghie. Acest lucru le face să fie un instrument versatil care poate fi adaptat la diferite situații și sarcini.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.