Milwaukee 49560507

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Milwaukee Burghiu diamond pentru gaurire umeda/uscata 8 mm ¼" Hex (49560507)

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 299 lei!

80,80 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
constructii-mag.ro
 

Milwaukee Burghiu diamantat ¼″ gaurire umeda - uscata Ø8 mm, Milwaukee (49560507)

80,80 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolaj-mag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 80,80 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Milwaukee: Milwaukee Freza circulara

Milwaukee 48894719 Burghiu de la 17,08 RON Milwaukee 48894719 Makita D-07347 Burghiu de la 14,00 RON Makita D-07347 Makita D-07244 Burghiu de la 12,00 RON Makita D-07244 Makita D-07559 Burghiu de la 27,00 RON Makita D-07559
Descrierea produsului
Burghiu diamantat de 8 mm - Un instrument eficient pentru profesioniști. Burghiele și ferăstraiele cu role cu o lamă acoperită cu pulbere de diamant sunt un instrument indispensabil pentru profesioniștii care trebuie să găurească în materiale foarte dure, cum ar fi porțelanul, gresia, gresia pentru pardoseală, fonta sau fibra de sticlă. Uneltele tradiționale cedează adesea în astfel de condiții dificile, dar cu burghiele cu diamant puteți obține performanțe și o durată de viață excelente, chiar și în cele mai dure materiale. Caracteristicile produsului:
Utilizarea optimă a apei Burghiele diamantate de 8 mm necesită doar o cantitate limitată de apă, spre deosebire de burghiele diamantate tradiționale, care au nevoie de o alimentare constantă cu apă. Este suficient să scufundați burghiul la începutul fiecărei găuri tăiate și apoi la fiecare 5 secunde din durata tăierii. Acest lucru face ca unealta să fie mai confortabilă de utilizat și să economisească apă. Precizia și uniformitatea găurilor Burghiele cu diamant asigură efectuarea unor găuri uniforme și precise, fără zgârieturi pe perimetru. Datorită diamantului de mare viteză de înaltă calitate și a celei mai bune matrițe de lipire brazate, aceste unelte au o durată de viață lungă și o durabilitate excelentă. Aliajul dur din care sunt fabricate nu se îndoaie și nu se deformează cu ușurință, iar găurile mari facilitează îndepărtarea materialului excavat. Confortabilitate în utilizare Burghiile diamantate de 8 mm sunt extrem de versatile și pot fi utilizate atât cu polizoare unghiulare cu adaptor adecvat, cât și cu burghie. Acest lucru face ca unealta să fie ușor accesibilă și utilizabilă pentru o varietate de lucrări.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.